Pracujete v IT? Potom sa vám zíde Cisco certifikát

Datum: 31.12.2022

Ako sa stať odborníkom či odborníčkou na Cisco? S kvalitným školením, ktoré vás pripraví na prax. Prečítajte si o možnostiach, ktoré vám pomôžu rozšíriť vaše vedomosti i pôsobenie v IT.

Cisco certifikát

Cisco kurzy pre jednotlivcov i firmy

Školení v oblasti Cisco je na Slovensku neúrekom. Ak si však už nejaké vyberiete, je dobré zvážiť aj to, či po ňom môžete absolvovať test na certifikáciu.

Na Slovensku je momentálne jediná spoločnosť v strednej a východnej Európe, ktorá má oprávnenie Cisco certifikáty vydávať. Našťastie, ponúka aj Cisco kurzy pre rôzne úrovne a z rôznych oblastí.

ALEF Training sa nezameriava iba na jednotlivcov, ktorí si chcú vo voľnom čase zvýšiť kvalifikáciu. Ponúka aj školenia na mieru pre firmy. Tým im umožňuje vzdelávať sa v oblasti Cisco a zároveň prepájať nové vedomosti s technológiami, ktoré dennodenne používajú.

Cisco certifikát - ALEF Training

Cisco certifikát na medzinárodnej úrovni

Svoje znalosti z oblasti Cisco si môžete jednoducho budovať. ALEF Training ponúka základný kurz Cisco CCNA, ktorý je skvelým odrazovým mostíkom k ďalším školeniam v závislosti od toho, ktorému aspektu sa chcete venovať.

Získaním Cisco certifikátu sa tak vyšpecifikujete na odborníka či odborníčku a otvoríte si dvere ku kariérnemu postupu.

Pozrite si ponuku kurzov Cisco a rozšírte svoje vedomosti už dnes.

Čítané: 581 x