V akom roku sa nachádzate podľa numerológie?

Datum: 03.01.2022

Význam čísel vám v živote môže napovedať viac, ako ste očakávali. Ľudský život sa podľa numerológie odvíja v deväťročných cykloch. Každý rok pritom charakterizuje určité číslo, a s ním aj energiu a vibrácie. Číslo roka predurčuje udalosti a dianie v danom roku.

V akom roku sa nachádzate podľa numerológie

Ako toto číslo vypočítať? Jednoducho zrátajte všetky číslice dňa a mesiaca vášho narodenia a prirátajte aktuálny rok. Ak ste napríklad narodený 14. februára a chcete vedieť, čo vás čaká v roku 2022, zrátajte číslice 1+4+2+2+0+2+2. Výsledné číslo 13 musíte tiež rozdeliť na 1+3. Váš rok teda vchádza do čísla 4.

Význam čísla 1 – Ja

Môžeme popísať energiu zrodu, vzniku niečoho nového. Uvedomenia si samého seba, pochopenie jedinečnosti každého z nás a zároveň vlastnej samoty. Pochopenie spolupráce a dôvery ako nástroja na prekonanie samoty a vlastného ega.

Význam čísla 2 – Ja a ty

Stretnutie niečoho, niekoho nového. Budovanie vzťahu. Komunikácia so svojím vyšším ja. Samota pominula.

Význam čísla 3 – Zrod niečoho nového

Nová kvalita, ktorá sa zrodila z dvoch rozdielnych častí. Zrod komunikácie, myšlienok, spoločnosti, viery, kreativity. Hľadanie nových riešení.

Význam čísla 4 – Práca

Systematickosť, postupnosť, stavanie na pevných základoch. Pocítenie fyzickej reality a všetkého s ňou spojeného. Stanovenie pravidiel zdravého fungovania. Najprv práca a potom všetko ostatné.

Význam čísla 5 – Zmena

Vnútorná zmena a zrod novej kvality osobnosti. Prijímanie nových myšlienok, nových vnemov. Odvaha uskutočniť čokoľvek a kdekoľvek. Katalyzátor osobnosti a vzťahov.

Význam čísla 6 – Vzťah

Nadviazanie vzťahov na rôznych úrovniach. Harmonizovanie seba a iných. Umenie a krása. Striedmosť na všetkých úrovniach a materiálny dostatok. Láska bez podmienok.

Význam čísla 7 – Liečenie

Rytierskosť a spravodlivosť pre všetkých. Duchovnosť a materializmus v jednom. Citlivosť a vypočutie. Triedenie a vytriedenie na všetkých úrovniach. Dokončenie a posun vpred.

Význam čísla 8 – Rovnováha

Sila vo všetkom a na všetkých úrovniach. Logika a sila myšlienok. Vodcovstvo a vedenie. Zmysel pre rytmus. Osudovosť a karma. Láska a nenávisť.

Význam čísla 9 – Osvietenie

Zamyslenie sa nad všetkým do hĺbky. Odstup a nájdenie ponaučení. Pochopenie súvislostí. Sprostredkovanie múdrosti iným. Samota ako dar. Ticho ako liek.

Pre mnohých z vás je možno prekvapením, že čísla majú obrovský vplyv na všetko v našom živote. Pre niekoho je to nezmysel, pre niekoho veľký objav. A nech už na to pozeráte akokoľvek, možno pre vás bude zaujímavá informácia, že vlastne celý vesmír je jeden veľký matematický vzorec.

 

 

 

 

Čítané: 1038 x